Top 9 # Zinc Plating Là Gì Xem Nhiều Nhất, Mới Nhất 6/2023 # Top Trend | Tvzoneplus.com

Zinc Plated 7 Color ” Xi Mạ Ab

Zinc plated 7 color is after undergoing metal surface treatment process, covering the metal surface a layer of zinc due to cross-layer passive chromium, making the product, and anti-rust and durable use with time.

WHY SHOULD GALVANIZING 7 COLOR? GALVANIZING PROCESS 7 COLOR:

The 7-colour galvanized has a metallic protection effect with a blue-yellow luster, which is suitable for decorative plating, also the most popular application. In addition galvanizing technology 7 supply with suitable price should now be many industry options to protect the metal surface.

THE APPLICATION OF ZINC PLATING 7 COLOR

Metal Material surface machining: implementation of mechanical machining methods such as polishing, grinding, and… To make the metal surface must be smooth and glossy.

Grease Cleaner: Use NaOH chemicals to clean grease, dirt and dust on the metal, then rinse with clean water.

Removal of the ball: Practice the electrochemical method to erase all dirt and defects left after performing surface machining.

Soak in the chromate solution: The 7-color galvanized materials need to soak in the yellow chromate solution, to give the required material a yellowish or iridescent yellow color. After you have prepared the solution, you just need to simply dip into the solution and wait for a few minutes, because then the zinc and the Cromat will react to form new colors.

Surface activation of galvanizing material 7 color: Before implementing surface passively, the galvanizing layer must be in an active state, if not then you need to conduct the galvanizing coating or the activation of zinc alloy in sulfuric acid solution (H2SO4) from 5-15g/liter at room temperature in about 2-5s will have a cleansing effect then new chromatization or passively.

Next step: You proceed to light up the zinc plating layer by embedding the material into the nitric acid solution (HNO3) from 2-30g/liter at room temperature between 6-10s. Alternatively, you can also use the mixture of upper acids with Cromat or bicromat to conduct zinc passively. But you need to monitor, adjust the concentration of passive solution in a timely manner in the process of use, because its concentration decreases rapidly for the water-plated replacement rinse put into the solution to cling when the material is out.

To check the quality of the passive membrane: You can use the solution of lead acetate, if the metal surface does not have a chromate membrane, then the black dots of lead are given by contact. The chromate membrane prevents contact reaction, the membrane is rated as well if after 5s for the colorless film and 60s for the new colored membrane appearing black dots on galvanized surfaces.

Salt spray time of the 7-color galvanized coating: The iridescent yellow chromate on cadmium galvanized liquid concentrate is used at between 0.5-3% by volume in water at approximately 65-90 degrees Fahrenheit. The end has been resistance to salt spray which helps to overcome normal 48 hours of salt spraying prescribed for gold chromate on zinc.

End Process: You need to rinse the product and inspect the coating on the surface that is correct according to the demand and quality.

BENEFITS WHEN ZINC PLATED 7 COLOR

The 7-colour galvanized layer is put into use to create protective coatings for metals to counteract the effects of external factors and ensure it is not corroded, damaged and deformed. Universal application in other industries and sectors, for example: construction, civil production…

Products are zinc plated 7 color can wear and resist environmental umbrella has unfavorable weather conditions. Special Grade 7 galvanizing color coating on the surface brings more eye-catching appearance suitable for decorating.

Gold Plated Là Gì? Đồng Hồ Mạ Vàng Gold Plated Có Đặc Điểm Gì?

Gold Plated là gì?

Gold Plated có tên đầy đủ là Gold – Electroplated. Thuật ngữ này có nghĩa là mạ vàng điện giải. Đây là kĩ thuật sử dụng ion âm và ion dương phân cực để mạ lên bề mặt của Zippo.

Kĩ thuật có độ phủ khá đồng đều và đồng đều nhất trong các phương pháp mạ vàng. Công nghệ này là một công nghệ tiên tiến, phủ lên 1 lớp vàng rất mỏng, lớp phủ này thường có độ mỏng từ 0.175 micro đến 2.5 micro theo chuẩn Mỹ.

Đồng hồ mạ vàng Gold Plated là gì?

Đây là loại đồng hồ mạ vàng được yêu thích nhất vì thiết kế đẹp mắt của nó. Là một kĩ thuật mạ vàng tiên tiến, không khó hiểu khi kĩ thuật Gold Plated được ứng dụng trên đồng hồ.

Lớp vỏ đồng hồ sẽ được mạ một lớp vàng mỏng thông qua phương pháp mạ điện hóa học. Các chất lượng của lớp mạ sẽ phụ thuộc vào kỹ thuật mạ vàng của các nhà sản xuất đồng hồ và độ dày mỏng khác nhau của lớp mạ (độ dày này được tính theo đơn vị micron).

Do vậy, mỗi chiếc đồng hồ có độ bền khác nhau tùy thuộc vào quá trình mạ và độ dày của lớp mạ. Đồng hồ có lớp mạ vàng mỏng sẽ ít được ưa chuộng hơn vì chúng thường không giữ được độ sáng bóng trong thời gian dài.

Giá trị của đồng hồ mạ vàng Gold Plated

Thực chất, đồng hồ mạ vàng Gold Plated ít được săn đón nhất do chúng thường chứa hàm lượng vàng thấp. Vì vậy, chúng có giá thành thấp hơn. Tuy nhiên, chính ví giá thành rẻ nên đồng hồ mạ vàng Gold Plated là sự lựa chọn của người mới chơi đồng hồ hay những người không muốn đầu tư nhiều tiền bạc cho đồng hồ.

Cách nhận biết đồng hồ mạ vàng Gold Plated

Hầu hết đồng hồ mạ vàng thường không có dấu hiệu nào phân biệt rằng chúng được mạ theo phương pháp nào. Để nhận biết xem đâu là đồng hồ mạ vàng Gold Plated hay không, ta có thể nhận biết thông qua một số dấu hiệu sau đây:

Lưu ý: Nếu lựa chọn các đồng hồ mạ vàng, TopWatch khuyên bạn nên lựa chọn các loại đồng hồ mạ vàng PVD với thiết kế mạ sáng bóng, đẹp mắt, bền màu. Phương pháp mạ này cũng là phương pháp tiên tiến nhất hiện nay, giúp cho lớp mạ không bị bong tróc, loang lổ kể cả sau một thời gian dài sử dụng.

Caliber là gì? Tần tần tật về thuật ngữ Caliber ở đồng hồ

Barometer là gì? Khám phá Barometer trên đồng hồ

Mạ vàng PVD là gì? Mạ vàng PVD có ưu điểm gì?

Zinc Oxide Là Gì? Vì Sao Zinc Oxide Được Sử Dụng Nhiều?

Bạn có thể thấy Zinc Oxide xuất hiện ở rất nhiều trong bảng thành phần của các loại kem chống nắng. Vậy thực chất Zinc Oxide là gì?

Zinc Oxide còn được gọi là kẽm oxit hay Znc White, Calamine. Công thức hóa học của Zinc Oxide là ZnO. Nó tồn tại ở dạng bột màu trắng hoặc không màu, không mùi. Nhiệt độ nóng chảy là 1975 độ C. Theo các nghiên cứu, Zinc Oxide an toàn và lành tính với da khi tiếp xúc trực tiếp.

Kẽm Oxit (công thức hóa học: ZnO, trước đây, do được dùng để làm chất màu trắng nên được gọi là kẽm trắng, hay kẽm hoa (là chất bột mịn sau khi ngưng tụ kẽm ở trang thái hơi). Hiện nay, kẽm trắng là thuật ngữ để chỉ ZnO điều chế bằng cách đốt cháy kẽm kim loại.

Ngành công nghiệp hóa chất: Zinc Oxide được ứng dụng để sản xuất cao su, sản xuất bê tông, sản xuất thức ăn chăn nuôi gia súc, gia cầm, thức ăn cho thủy hải sản…

Y tế: Zinc Oxide được dùng để dưỡng da và điều trị nha khoa, sản xuất thuốc mỡ khử trùng, kem bôi.

Ngành mỹ phẩm: Zinc Oxide được dùng trong sản xuất kem chống nắng, kem dưỡng da…

Ứng dụng trong khử khuẩn: Vải bông, cao su, bao bì của thực phẩm…

Ngành công nghiệp điện tử, công nghiệp luyện kim, xi mạ, luyện đồng, luyện bạc, sản xuất gốm, sứ, gạch men…

Zinc Oxide được nghiên cứu và ứng dụng trong nhiều lĩnh vực của đời sống. Chúng ta có thể kể đến một số những lĩnh vực gồm:

Về cơ bản Zinc Oxide an toàn với da khi tiếp xúc. Vì vậy đảm bảo không gây kích ứng hay các tác dụng phụ nào cho da.

Vậy tác dụng của Zinc Oxide là gì?

Zinc Oxide được ứng dụng nhiều trong các lĩnh vực khác nhau của đời sống. Tuy nhiên chúng ta sẽ tìm hiểu cụ thể hơn về tác dụng của Zinc Oxide trong mỹ phẩm. Cụ thể là kem chống nắng. Lý do tại sao thành phần này lại được lựa chọn góp mặt trong kem chống nắng đến thế?

Zinc Oxide chính là một trong những thành phần được nhiều người lựa chọn sản xuất kem chống nắng. Thành phần này đã được nghiên cứu và chỉ ra tác dụng chống nắng cực tốt. Zinc Oxide giúp ngăn chặn được tia UVA, tia UVB. Nhờ đó nó có thể bảo vệ làn da một cách tuyệt đối. Đó là lý do những loại kem chống nắng cao cấp thường hay góp mặt Zinc Oxide.

Các loại kem chống nắng hóa học không chứa Zinc Oxide sẽ phải cần từ 15 – 20 bôi trước khi ra ngoài. Chúng cần thời gian thẩm thấu sâu vào bên trong da để phát huy tác dụng chống nắng. Thế nhưng với loại kem chống nắng từ Zinc Oxide thì có thể hoạt động được ngay. Tuy nhiên thì vẫn khuyến khích nên bôi theo thời gian từ 15 – 20 phút để đảm bảo hiệu quả.

Nhờ khả năng chống lại hoàn toàn được tia UV mà Zinc Oxide thật sự như một “lá chắn thép”. Nó giúp loại bỏ tia UV cũng đồng nghĩa loại bỏ tác nhân gây lão hóa da. Ngăn ngừa được các tác nhân khiến da bị thâm, nám, sạm và xỉn màu. Vì thế nên việc lựa chọn và sử dụng kem chống nắng có thành phần Zinc Oxide rất tuyệt vời. Nó sẽ giúp bạn có thể ngăn ngừa được mọi khuyết điểm của da trong tình trạng tiếp xúc với ánh nắng.

Làn da của chúng ta khi được bổ sung thêm Zinc Oxide sẽ luôn tươi trẻ, rạng ngời. Nhờ đó sẽ luôn mang lại sự an toàn và hiệu quả khi chống nắng.

Sẽ thật tuyệt khi lớp kem chống nắng thoa lên da không bị lô vân kem. Bạn sẽ chẳng thấy vệt kem trắng xuất hiện sau khi bôi. Chính là nhờ Zinc Oxide. Thành phần trong kem chống nắng có khả năng giúp da sáng và đều màu hơn ngay lập tức. Làn da được cải thiện, che khuyết điểm nhanh chóng nếu có vết thâm, tàn nhang, nám…

Tác dụng tiếp theo của Zinc Oxide chính là khả năng kháng khuẩn. Nhờ đó thành phần này giúp hạn chế được tình trạng viêm nhiễm trên da. Zinc Oxide rất dịu nhẹ, không gây kích ứng và không gây mụn. Cực kỳ lành tính với làn da của chúng ta. Thậm chí làn da bị mụn hay da nhạy cảm vẫn có thể sử dụng được kem chống nắng có Zinc Oxide.

Zinc Oxide thật sự là thành phần quan trọng của kem chống nắng. Không chỉ có tác dụng trên, nó còn giúp hạn chế tình trạng viêm tắc lỗ chân lông. Nhờ đó làn da luôn thông thoáng, hạn chế tác nhân gây mụn tối ưu.

Với những tác dụng trên của Zinc Oxide, không khó hiểu tại sao 1 hãng kem chống nắng nổi tiếng như EltaMD lại lựa chọn đưa vào EltaMD UV Clear Broad-Spectrum SPF 46. Vừa có khả năng chống nắng hoàn hảo lại vừa giúp cải thiện, chăm sóc da.

Hypurin Bovine Protamine Zinc (Protamine Zinc Insulin)

What is it used for?

How does it work?

Hypurin bovine protamine zinc vials contain protamine zinc insulin. This type of insulin is obtained from cow pancreas and mixed with zinc and protamine to produce long-acting insulin crystals. It is used to treat diabetes.

People with diabetes have a deficiency or absence of a hormone manufactured by the pancreas called insulin. Insulin is the main hormone responsible for the control of sugar (glucose) in the blood.

People with type 1 diabetes need to have injections of insulin to control the amount of glucose in their bloodstream. Insulin injections act as a replacement for natural insulin and allow people with diabetes to achieve normal blood glucose levels.

The insulin works in the same way as natural insulin, by binding to insulin receptors on cells in the body. Insulin causes cells in the liver, muscle and fat tissue to increase their uptake of glucose form the bloodstream. It also decreases the production of glucose by the liver, and has various other effects that lower the amount of glucose in the blood.

The type of insulin in Hypurin bovine protamine zinc is called protamine zinc insulin. This is known as a long-acting insulin. When injected under the skin it starts working after approximately four to six hours, and its effects last for 24 to 36 hours. This helps to control blood glucose throughout the day.

Protamine zinc insulin is normally used in combination with a short-acting insulin, which is given before meals to control the spikes in blood sugar levels that occur after eating.

It is important to monitor your blood glucose regularly and adjust your insulin dose as required. Your doctor or diabetic team will explain how to do this. Keeping your blood glucose level as close to normal as possible, and not too high or too low, significantly reduces the risk of developing late-stage diabetic complications.

How do I use it?

Your doctor or diabetes specialist will teach you how to administer your insulin injections correctly. Make sure you understand what to do and ask questions if you don’t.

Hypurin bovine protamine zinc injections are usually given under the skin of the upper arms, thighs, buttocks, or abdomen. You should take care to make sure that the injection does not enter a blood vessel. The injection may start to start to work at different speeds depending on the site you use and various other factors, such as if you have been doing exercise. In general, injections into the abdomen start to work quicker than those given in other areas. You shouldn’t massage the injection area after administering an injection.

Each time you inject your insulin make sure you use a different site. This helps to prevent the skin thickening and pitting, which can occur if the injection is repeatedly given in the same site.

You should measure your blood sugar levels every day when using insulin injections. The dose you need to inject each time will depend on your blood sugar levels, what you are going to eat and if you have been doing or will be doing exercise. Control of blood sugar is an individual process and your diabetes specialist will help you to understand what is required.

Your insulin requirements may increase when you are ill, especially if you have an infection or fever. Your insulin dose may also need adjusting during periods of emotional disturbance, or if you increase your physical activity or change your usual diet. Insulin requirements may be reduced if you have impaired kidney or liver function. Discuss this with your doctor or diabetes nurse to make sure you optimise control of your blood sugar.

Warning!

This medicine must not be injected into a vein (intravenously).

Your ability to concentrate or react may be reduced if you have low blood sugar, and this can cause problems driving or operating machinery. You should take precautions to avoid low blood sugar when driving – discuss this with your doctor.

People with diabetes who are on insulin should only drink alcohol in moderation and accompanied by food. This is because alcohol can make your warning signs of low blood sugar less clear, and can cause delayed low blood sugar, even several hours after drinking.

People with diabetes who smoke normally need more insulin, as smoking reduces the amount of insulin that is absorbed into the blood from an injection under the skin. If you give up smoking, you may subsequently need a reduction in your insulin dose. Discuss this with your doctor. (If you are diabetic giving up smoking is one of the most important things you can do, because it will vastly reduce your risk of complications like heart disease and circulatory problems.)

Not to be used in

This medicine should not be used if you are allergic to any of its ingredients. Please inform your doctor or pharmacist if you have previously experienced such an allergy.

If you feel you have experienced an allergic reaction, stop using this medicine and inform your doctor or pharmacist immediately.

Pregnancy and breastfeeding

Certain medicines should not be used during pregnancy or breastfeeding. However, other medicines may be safely used in pregnancy or breastfeeding providing the benefits to the mother outweigh the risks to the unborn baby. Always inform your doctor if you are pregnant or planning a pregnancy, before using any medicine.

Insulin does not cross the placenta and provides no risk to the developing baby. Blood sugar levels need to be maintained as stable as possible during pregnancy, and you should consult your diabetic specialist to discuss how to achieve this. Your insulin requirements are likely to decrease in the first trimester and subsequently increase in the second and third trimesters. Discuss this with your doctor.

There is no risk to nursing infants from insulin taken by the mother. However, your insulin dose may need to be decreased during breastfeeding. Discuss this with your doctor.

Side effects

Medicines and their possible side effects can affect individual people in different ways. The following are some of the side effects that are known to be associated with this medicine. Just because a side effect is stated here, it does not mean that all people using this medicine will experience that or any side effect.

Low blood glucose level (hypoglycaemia).

Redness, swelling or itching at the injection site.

Skin thickening or pitting (lipodystrophy) if injection given too frequently into the same site.

Allergic reaction (hypersensitivity), such as skin rash or itching, hives, chest tightness, shortness of breath or severe allergic reactions such as anaphylaxis.

The side effects listed above may not include all of the side effects reported by the medicine’s manufacturer.

For more information about any other possible risks associated with this medicine, please read the information provided with the medicine or consult your doctor or pharmacist.

How can this medicine affect other medicines?

The following medicines may decrease blood sugar levels. If you start treatment with any of these your insulin dose may therefore need decreasing:

ACE inhibitors, eg captopril (these can sometimes cause unpredictable drops in blood sugar)

anabolic steroids, eg testosterone, nandrolone, stanozolol

antidiabetic medicines taken by mouth

disopyramide

fibrates, eg gemfibrozil

fluoxetine

MAOI antidepressants, eg phenelzine

octreotide

large doses of salicylates, eg aspirin (small pain relieving doses do not normally have this effect).

Beta-blockers, eg propranolol (including eye drops containing beta-blockers) can mask some of the signs of low blood sugar, such as increased heart rate and tremor. They also prolong episodes of low blood sugar and impair recovery back to normal glucose levels.

The following medicines may increase blood glucose levels. If you start treatment with any of these your insulin dose may therefore need increasing:

some antipsychotic medicines, eg chlorpromazine, olanzapine

corticosteroids, eg hydrocortisone, prednisolone

danazol

diuretics, especially thiazide diuretics, eg bendroflumethiazide

isoniazid

lithium

protease inhibitors, eg ritonavir

somatropin (human growth hormone).

Oestrogens and progestogens, such as those contained in oral contraceptives, may affect blood sugar levels, and women taking these may need small adjustments up or down in their insulin dose.

How do I store Hypurin bovine protamine zinc?

Vials: Before use, vials should be stored in a refrigerator at 2-8°C. Do not freeze. Keep the vial in the outer carton in order to protect from light. Once in use, the vial should be kept out of the fridge, below 25°C. It can be used for up to 28 days. Again, keep it in the outer carton to protect it from light.

Make sure all medicines are kept out of the reach of children and avoid exposing them to excessive heat or direct sunlight.

Other medicines containing the same active ingredient

There are many other forms of insulin available; you can read about these here.

Last updated

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io